KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Rodziców

Rada   Rodziców  przy  Publicznej Szkole Podstawowej nr 5 im. Mikołaja Kopernika w Radomsku, działa  na podstawie artykułów  83 i 84  Prawa Oświatowego (Dz. U. z 2017r.  poz. 59 i 949) oraz Statutu szkoły.

Regulamin Rady Rodziców
Zmiana do Regulaminu Rady Rodziców

Program wychowawczo-profilaktyczny szkoły

 Skład Rady Rodziców rok szkolny 2019/2020

Imię i Nazwisko

Marzena Dobosz – Przewodnicząca

Magdalena Zielińska – Zastępca przewodniczącej

Małgorzata Twardowska – Skarbnik

Aleksander Broszkowski  – Sekretarz

Weronika Orlik-Bugdal

Joanna Sowa

Bartłomiej Waloszczyk

Paulina Bednarska

Anna Pukacz

Dorota Zarębska

Damian Węglewski

Mariola Sowa

Marzena Kopeć

Dorota Lisicka

Agnieszka Basińska

Ewa Włudara

Anna Olczyk

Wioletta Kosela

 Wysokość składki

- 40,00 zł, jeżeli do szkoły uczęszcza z jednej rodziny jedno dziecko;

- 50,00 zł, jeżeli do szkoły uczęszcza z jednej rodziny więcej niż jedno dziecko;

Fundusze zgromadzone na koncie Rady Rodziców przeznaczone zostanją na: zakup pomocy dydaktycznych, nagród dla uczniów, dofinansowanie wycieczek dla uczniów, wyposażenie szkoły, bieżące remonty i naprawy.

Nr konta Rady Rodziców: 66 8980 0009 2001 0070 8759 0001

Podmiot udostępniający informację:
Publiczna Szkoła Podstawowa nr 5 im. Mikołaja Kopernika w Radomsku
odpowiada: Dorota Zarębska
data: 17-11-2019
wytworzył: Dorota Zarębska
data: 17-11-2019
data: 17-11-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 17-11-2019 - Edycja treści
  • 24-10-2019 - Edycja treści
  • 03-12-2018 - Edycja treści
  • 30-10-2018 - Edycja treści
  • 12-06-2018 - Edycja treści
  • 18-10-2017 - Edycja treści
  • 13-10-2016 - Edycja treści
  • 03-10-2016 - Edycja treści
  • 26-10-2015 - Edycja treści
  • 06-05-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 27-11-2013 - Edycja treści
  • 21-11-2013 - Edycja treści
  • 20-12-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 2124